Proiectul Gica Petrescu Reloaded

Taraful Silvian Voicu si Cezar Ouatu lanseaza un proiect muzical-cultural indraznet si valoros, un eveniment dedicat publicului larg. Cezar Ouatu duce mai departe bogatia muzicala, parfumul, misterul, eleganta secolului trecut a "Micului Paris" interbelic si in acelasi timp insufleteste cu pasiune, soundul unor vremuri de legenda si de "joie de vivre". Intr-o colaborare inedita si inspirata, Taraful Silvian Voicu, format din artisti de succes ai genului. Silvian & Cornel Voicu si Geanina Voicu Pandelescu sunt mandri sa duca mai departe traditia muzicii vechi si lautaresti, transmise lor cu maiestrie, de generatii.

 

Proiectul "Gica Petrescu Reloaded", reda si orchestreaza cu virtuozitate cele mai cunoscute cantece de dragoste si de petrecere ale marelui artist, intr-o armonie perfecta cu vocea, sarmul si arta lui Cezar. Celui mai longeviv si cunoscut artist autohton, la 101 de ani de la nasterea sa. "Gica Petrescu Reloaded" reinvie legenda, vocea unica, timbrul cald, eleganta si repertoriul marelui diseur prin Cezar Ouatu, talentul, inspiratia si forta lui de expresie, consacrate pe scena si in numeroase TV-showuri de succes.

 

Artistul se reinventeaza pe sine, modelandu-si vocea cameleonica si timbrul melodios, in ritmurile romantei interbelice si ale muzicii lautaresti, orchestrate cu arta. O performanta unica prin care el recreeaza, in mod spectaculos, si reda aproape identic, stilul, maniera muzicala si vocea maestrului Gica Petrescu. Proiectul este un gest de recunoastere fata de un artist desavarsit, cu o popularitate uriasa timp de aproape un secol de cariera. Gica Petrescu a lansat sute de slagare, a cantat pentru Yehudi Menuhin, Louis Armstrong si Regele Mihai si a facut sute de inregistrari audio si video, dar a murit sarac si singur.

Rezerva pentru o nunta de vis Taraful Silvian Voicu!

FORMATIE NUNTA – TARAF NUNTA – TARAF ANIVERSARI – EVENIMENTE

0754 305 917