Taraful Silvian Voicu este o formatie de profesionisti cu mare talent, traditie si prestigiu in România. Cei trei Voicu: Silvian, Cornel & Geanina Pandelescu Voicu sunt instrumentisti exceptionali care duc mai departe, cu mandrie, stilul si inzestrarile consacrate a doua familii artistice, Voicu si Pandelescu, renumite in muzica clasica si cea veche, lautareasca.

Silvian Voicu este un muzician de mare talent si unul dintre cei mai buni clarinetisti din Romania. Provine dintr-o familie de artisti renumiti pentru inzestrarile si traditia muzicala de peste 150 de ani. Silvian deprinde primele notiuni de la tatal sau, Cornel Voicu si la 7 ani incepe studiile de pian si clarinet la Liceul “Dinu Lipatti”. Silvian Voicu este absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si un nume cunoscut pentru colaborarile de succes cu mari solisti romani din toate genurile muzicale si in cele mai diverse tipuri de evenimente. A debutat in orchestra “Ciobanasul”, a colaborat cu ansamblul de profesionisti “Doina Bucurestiului” si, de-a lungul timpului, a sustinut nenumarate spectacole de gen, nationale si internationale. In 2013, isi infiinteaza propriul taraf care devine, sub conducerea sa, una dintre cele mai bune si indragite orchestre din Romania.

Clarinet - Silvian Voicu - taraf nunta

Geanina Voicu Pandelescu este naista tarafului si renumita pentru virtuozitatea sa instrumentala. A debutat la 16 ani cu un CD de mare succes si s-a format in preajma celebrului maestru Gh.Zamfir, in orchestra caruia activa tatal Geaninei, cunoscutul timbalist, Costel Pandelescu. Deprinde primele notiuni muzicale de la acesta si de la bunicul sau, renumitul acordeonist, Vasile Pandelescu. La 7 ani, isi incepe studiile de pian si nai la Liceul „Dinu Lipatti” si participa la numeroase festivaluri de gen – printre care si „Fanica Luca” – unde obtine numeroase premii intai. Este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si pana in prezent, a sustinut concerte si spectacole pe cele mai importante scene din Romania si din strainatate. In 2003, a fost invitata la „Cerbul de Aur”, alaturi de orchestra „Lautarii din Chisinau”.

Cornel Voicu provine dintr-o familie cu o traditie artistica impresionanta. Tatal sau, Costel, a fost un mare timbalist si a facut parte din celebra familie Visan, reprezentata in muzica de gen de Niculae Visan, Marian Visan, George Visan si Marin Arghir. Si-a inceput studiile sub indrumarea tatalui sau si a cunoscutului profesor Vasile Boboaca, un mare violonist si un adevarat mentor. Debuteaza la 12 ani in ansamblul de profesionisti “Dunarea Calarasi” si sustine spectacole in Cehia, Olanda si Ungaria. Ulterior, este propulsat in Orchestra Radio Bucuresti si dupa cativa ani, formeaza impreuna cu tatal sau Orchestra “Semanatoarea” unde Cornel Voicu este dirijor, avand sub bagheta sa artisti de renume. Impreuna cu acestia a sustinut numeroase spectacole in Franta, Germania, Turcia si Spania. A facut parte din Orchestra Nationala “Gh.Zamfir” si, in prezent, este violonistul Tarafului Silvian Voicu, in care duce, cu mandrie, mai departe, alaturi de fiul sau, traditia straveche si minunata a muzicii lautaresti.Sunt recunoscuti pentru colaborarile de succes cu Maestrul Gh.Zamfir, Dumitru Farcas, Sofia Vicoveanca, Steliana Sima, Maria Dragomiroiu ,Nineta Popa, Veta Biris, Mioara Velicu, Daniela Condurache, pe scenele românesti si internationale, in concerte si festivaluri de gen. Foarte apreciati de public si de media, sunt, in permanenta, invitati in showuri TV top rating pe Antena 1 – „Te cunosc de undeva”, „Neatza cu Razvan si Dani”, Antena Stars – „Star matinal”, ProTV – „Vorbeste lumea”, Kanal D – „Teo Show”, TVR – „Politica si delicateturi”, FavoritTV si EtnoTV. Si-au entuziasmat fanii si au stralucit alaturi de artisti remarcabili: Cezar Ouatu, Ovidiu Lipan Tandarica si vedete TV: Oana Sârbu, Liviu Vârciu, Pepe, Bambi, Maria Carneci, Rona Hartner, Andreea Antonescu.
Taraful Silvian Voicu pregateste si inregistreaza, continuu, piese si proiecte muzicale noi. Cel mai recent si cu mare impact la public este “Gica Petrescu Reloaded”, un proiect cultural si de suflet realizat impreuna cu starul crossover, Cezar Ouatu. In scurt timp, formatia si-a propus, de asemenea, sa reediteze CDul de mare succes al Geaninei Pandelescu Voicu.
Maiestria, charisma, daruirea fata de public, dar si repertoriul muzical divers si autentic au propulsat Taraful Silvian Voicu in topul celor mai bune si indragite ansambluri de gen din Romania. Formatia creeaza si pregateste cu profesionalism si inventivitate numeroase evenimente publice si private. Precum odinioara, celebritati ca Jean Moscopol, Zavaidoc, Cristian Vasile sau Gica Petrescu, a caror traditie muzicala o continua, Taraful Silvian Voicu este formatia VIP-style preferata in cele mai glamour si frecventate locatii de recitaluri si nunti.
Toti membrii formatiei exceleaza prin virtuozitate si originalitate. Sunt recunoscuti ca veritabili specialisti in muzica autentica si in crearea unor evenimente artistice memorabile.

Rezerva pentru o nunta de vis Taraful Silvian Voicu!

FORMATIE NUNTA - FORMATIE BOTEZ - TARAF ANIVERSARI - EVENIMENTE


butonsuna pus in subfooter.php